Merkur eSolutions Membuka Pejabat Baharu di Sliema, Malta
Toto

Merkur eSolutions Membuka Pejabat Baharu di Sliema, Malta

Anak syarikat Kumpulan Gauselmann, Merkur eSolutions, baru-baru ini membuka pejabat baharu di Malta, kumpulan perjudian yang berpangkalan di Jerman mengumumkan dalam kenyataan akhbar.

Meraikan Rumah Baharu di Malta
Merkur eSolutions Malta membuka pejabat baharunya di Pusat Perniagaan Plaza di Sliema pada 5 Oktober, menjemput wakil Pihak Berkuasa Permainan Malta, penyedia perkhidmatan, pihak berkepentingan industri, dan pelbagai kumpulan pengeluaran macau minat lain, termasuk Akademi iGaming, Finductive, untuk menyertai pekerja syarikat dan eksekutif Kumpulan Gauselmann pada majlis perasmian.

Semasa ucapannya pada majlis itu, Thomas Bone, ketua pegawai eksekutif Bahagian Dalam Talian Merkur mengulas mengenai punca Kumpulan Gauselmann, hala tuju masa depan perniagaan kumpulan dan masa depan pasaran perniagaan-ke-perniagaan (B2B) dalam talian, dengan menekankan hasrat kumpulan itu untuk terus melabur di Malta.

Bone menggariskan bahawa, dengan menubuhkan Merkur eSolutions, kumpulan itu “mencipta jambatan antara dunia permainan pegun dan dalam talian” dan mengukuhkan tawarannya dengan cadangan omnichannel kelas pertama, menekankan bahawa “tawaran bersepadu adalah masa depan.”

“Pejabat baharu kami di Malta mencipta rangka kerja yang sempurna untuk berjaya mengembangkan lagi strategi ini,” tambah Bone sebelum mengucapkan terima kasih khasnya kepada pengarah urusan Merkur eSolutions Malta, Jeremy Camilleri, atas peranan utama yang telah dimainkannya semasa fasa persediaan untuk pembukaan. pejabat baharu dan untuk mengekalkan piawaian tinggi kumpulan.

Tersebar di 650 meter persegi, pejabat baharu itu direka bentuk mematuhi Togel SGP piawaian kesihatan dan keselamatan terkini. Ia akan menjadi rumah bagi anak syarikat dan syarikat bersekutu Gauselmann yang lain, termasuk Bede Gaming Malta, Solis Ortus Service, Cashpoint Solutions Malta, Edict Malta, BLC Systems dan Solar Operations, mewujudkan suasana bersatu untuk pekerja di bawah payung Merkur eSolutions Malta .

Jenama eSolutions Merkur menyatukan semua cadangan B2B Bahagian Dalam Talian Merkur, menawarkan rakan kongsi perniagaan mereka permainan dalam talian Merkur yang popular, platform teknologi, penyelesaian pembayaran eWallet tercanggih, serta peranti inovatif untuk pasaran pegun di bawah satu himpunan.

Rancangan Pelaburan UK Sedang Dijalankan
Pembukaan pejabat di Malta berlaku secara bebas daripada perkembangan bahagian berasaskan darat kumpulan itu, Merkur Slots, di UK, di mana ia telah membuka 13 pusat perjudian saham rendah baharu sebagai sebahagian SDY Hari Ini daripada £10 juta kumpulan di seluruh negara ($11.3). juta) pelan pelaburan.

Merkur Slots membuka tempat permainan baharu bernilai sekitar £200,000 ($226,000) setiap satu di Sunderland, Stockton-on-Tees, Streatham, Dover, Brierly Hill, Bradford, Aberdeen, Blackpool, Crawley, Kidderminster, Rayners Lane, Taunton, serta yang terbaru pembukaan yang berlangsung kurang dari seminggu yang lalu di Spalding, Lincolnshire.