LVS ngandika tawaran kanggo downstate NY casino lisensi
Toto

LVS ngandika tawaran kanggo downstate NY casino lisensi

operator casino basis US Las Vegas Sands Corp, tiyang sepah saka perusahaan game Macau Sands China Ltd, ngandika bakal nguber “multi-milyar-dollar” lisensi casino komersial ing downstate New York, ing Amerika Serikat.

New York State Komisi Gaming bubar dibukak panjalukan kanggo proses aplikasi kanggo telung downstate New York lisensi game.

Ing release penet ana, Las Vegas Sands “ngumumake niat kanggo nguber Totobet HK pembangunan saka multi-milyar-dollar kapal penggedhe Hospitality, hiburan lan casino project ing Long Island, New York.”

“Perusahaan wis mlebu perjanjian kanggo tuku sewa jangka panjang situs sing saiki ana ing Nassau Veterans Memorial Coliseum [digambar]. Transaksi kasebut, sing isih mbutuhake persetujuan tartamtu, bakal menehi kontrol perusahaan nganti 80 hektar [32,4 hektar] ing Nassau County, New York, “tambah perusahaan kasebut.

Aside saka kontrol operator Macau Sands China, Las Vegas Sands uga nganggo Marina Bay Sands casino resort in Singapore.

Yen sukses, project bakal menehi tandha bali saka Las Vegas Sands kanggo pasar game US. Ing wulan Februari taun kepungkur, grup kasebut ngrampungake adol The Venetian Resort ing Las Vegas, Nevada, AS $ 6,25 milyar . Perusahaan kasebut ujar manawa “fokus ing investasi maneh ing Asia lan kesempatan wutah dhuwur ing pasar anyar.”

Rilis Kamis ngutip Rob Goldstein, ketua lan kepala eksekutif Las Vegas Sands, ujar: “Kita yakin banget yen Long Island bisa dadi papan kanggo salah sawijining pangembangan hiburan lan perhotelan sing apik ing wilayah kasebut.”

Proposal klompok kasebut bakal kalebu “ruang komunitas njaba ruangan, kamar hotel papat lan lima bintang lan papan pertunjukan langsung kelas donya,” miturut pratelan kasebut. fasilitas liyane bakal kalebu casino, “ngrancang kanggo Pragmatic play makili kurang saka 10 persen saka total kothak project kang”, spa, swimming pool lan klub kesehatan, lan macem-macem kurban hiburan liyane.

Komplek kasebut uga bakal nampilake “restoran koki selebriti, acara lan papan pengalaman, lan ruang rapat lan konvensi sing fleksibel, kalebu ruang dansa,” tambah perusahaan kasebut.

operator game gedhe karo panggonan Asia ana ing antarane sing wis salah siji wis disambung dening Analysts karo bid kanggo lisensi downstate New York, utawa wis langsung ditulis kapentingan sadurunge. Padha kalebu grup Genting Malaysia; MGM Resorts International, kang kontrol operator Macau MGM China Holdings Ltd; lan Wynn Resorts Ltd, tuwane Wynn Macau Ltd.

Ing September taun pungkasan, announced Wynn Resorts kemitraan karo US basis tenan real estate Related Companies LP kanggo tawaran kanggo berkembang resort casino ing undeveloped bagean kulon New York City kang Data Sydney Hudson Yards.

Brokerage CBRE Securities LLC disaranake ing cathetan anyar sing MGM Resorts lan grup Genting – loro perusahaan wis mbukak fasilitas game elektronik ing negara – padha “ngarep-runner” kanggo loro saka telung downstate New York lisensi “diwenehi long-ngadeg. sajarah ing negara”.