Black Oak Casino Resort Adopts Platform QCI kang
Toto

Black Oak Casino Resort Adopts Platform QCI kang

Black Oak Casino Resort wis inked persetujuan karo Quick Custom Intelligence (QCI), perusahaan menehi solusi gampang kanggo nggunakake kanggo operator game. Ing persetujuan, QCI, kang mbantu operator kempal marketing, keluaran hk pangembangan pemain lan operasi casino watara siji tampilan data casino, bakal bantuan Black Oak nambah untung.

Black Oak Casino Resort bakal nambah Penanganan Data
Black Oak Casino Resort punika ajang gambling-diduweni suku ing Tuolumne, California. Iki diduweni lan dilakokno dening Tuolumne Band of Me-Wuk Indians. Properti kasebut kalebu 148 kamar lan suite sing mewah kanggo para tamu lan kolam renang saline sing digawe panas kanggo wong sing pengin santai.

Gamblers, Kangge, bisa seneng pilihan sugih saka opsi game. Contone, padha bisa seneng game table ing salah siji saka 22 Tabel dhuwur-tumindak kanggo Double Deck lan Buster Blackjack lan Pai Gow utawa muter slot ing salah siji saka 1.100 kasedhiya mesin.

Lantai casino 50.000 meter persegi nduweni apa wae kanggo kabeh wong lan uga nduweni area game bebas kumelun paling gedhe ing California.

Ing persetujuan, QCI bakal nggunakake platform kanggo nyedhiyani Black Oak Casino Resort karo solusi teknologi sing bakal bantuan casino lan streamline data.

Loro-lorone Partai Bungah babagan Persetujuan
direktur marketing Black Oak Casino Resort, Danielle Chapel , ngandika bab persetujuan karo QCI. Dheweke muji platform kuat perusahaan terakhir sing SGP Prize nyedhiyakake macem-macem solusi teknologi sing migunani banget. Miturut Chapel, resort casino bakal nggunakake teknologi kanggo nambah untung sakabèhé lan drive revenue tambahan ing mangsa.

Dr Ralph Thomas , direktur eksekutif Quick Custom Intelligence, uga menehi komentar babagan persetujuan kasebut. Dheweke ngalembana Black Oak Casino Resort kanggo kaputusan sing dipercaya Platform QCI lan bilih pilihan iki underlines pentinge strategi QCI kang terus-terusan ngembangaken produk anyar sing cocog karo kabutuhan pelanggan.

Thomas bilih QCI seneng kanggo sumber Black Oak Casino Resort karo solusi lan looking nerusake kanggo karya karo perusahaan.

We are pleased welcome liyane lor California casino kanggo QCI Community. We are manteb ing ati ing platform QCI bakal terus kanggo nyukupi kabutuhan Result HK teknologi akeh saka Black Oak Casino Resort.

Dr Ralph Thomas, CEO, QCI
A wulan lan setengah kepungkur, QCI nulis persetujuan sing padha karo Soaring Eagle Casino & Resort, properti suku liyane sing diduweni dening Suku India Saginaw Chippewa. Gunung Pleasant casino uga pengin bantuan QCI ing nangani lan Processing data lan mila diinstal platform QCI.