Loteri Massachusetts Mencari Jualan Dalam Talian Mengikuti Tawaran Pertaruhan Sukan Mudah Alih
Toto

Loteri Massachusetts Mencari Jualan Dalam Talian Mengikuti Tawaran Pertaruhan Sukan Mudah Alih

Loteri Massachusetts mahu pergi ke dalam talian. Selepas kerajaan negeri memberi isyarat untuk membenarkan perjudian sukan mudah alih, sekurang-kurangnya seorang pegawai negeri yang berkuasa di Boston mengatakan sudah agen slot tiba masanya untuk memodenkan loteri yang dikendalikan oleh kerajaan. Loteri Massachusetts perjudian sukan dalam talian Seorang pekerja stesen minyak di Methuen, Ma., menjual pemain Loteri […]

Toto

Poker King Club ngandika Macau ajang tetep ditutup

Poker King Club, divisi bisnis saka Macau junket investor Suncity Group, Uni Togel ngumumake dina Rebo yen kamar poker ing Venetian Macao bakal tetep ditutup, sanajan kasino ing kutha kasebut diidini nerusake operasi wiwit Kamis (20 Februari). ). Promotor poker ngandika liwat akun media sosial sing kaputusan kanggo ngluwihi penutupan kamar amarga pedoman saka regulator […]

Toto

PHK, mbayar ngethok kuwatir tombol Macau casino Staff: survey

Survei sing ditindakake dening klompok buruh game Macau sajrone 15 dina mateni kasino ing kutha sing rampung ing dina Rebo, menehi saran supaya wedi Lagu Togel PHK karyawan – lan risiko potongan kanggo mbayar amarga jam kerja sing suda – ana sawetara masalah utama para pekerja game lokal. ing tengah-tengah peringatan kesehatan masarakat coronavirus novel. […]

Toto

Hotel Macau sing nutup, mboko sithik bali: MGTO

Sawetara hotel bintang telu nganti lima ing Macau ing properti kasino – hotel sing ditutup amarga kekurangan panjaluk pelanggan sajrone tandha koronavirus – mboko sithik nerusake operasi wiwit Kamis (20 Februari), ing dina sing padha Keluaran SDY industri kasino ing kutha kasebut diwiwiti. mbukak maneh . Informasi kasebut diungkapake dening wakil Kantor Pariwisata Pemerintah Macau […]

Toto

CEO SJM ngupaya istirahat pamrentah kanggo operasi Macau ing tengah-tengah masalah virus

Kepala eksekutif operator kasino Macau SJM Holdings Ltd ujar manawa perusahaan kasebut njaluk pamrentah Macau supaya nimbang menehi istirahat finansial kanggo industri lokal ing tengah-tengah kahanan sing durung mesthi babagan tandha koronavirus. Ambrose Dadi Shu Fai (digambarke ing foto file), sing uga wakil ketua saka SJM Holdings, disaranake abang ing premi kebayar kanggo pemerintah lokal […]

Toto

Macau dadi sepi banget kanggo dangu: Lawrence Ho

Industri game Macau bisa uga butuh “wektu suwe” kanggo pulih saka kontraksi sing cetha sing diadhepi karo krisis kesehatan koronavirus Covid-19. Dadi ngandika Lawrence Ho Yau Lung (digambarke ing foto file), ketua lan pangareping eksekutif saka operator casino basis Macau Melco Resorts lan Hiburan Ltd, ngandika ing ana telpon konferensi kanggo asil 2019 kuartal papat […]

Toto

MGM China ngupaya nyuda tekanan utang $ 1,25 milyar

Operator kasino Macau, MGM China Holdings Ltd, njaluk para pemberi utang supaya bisa ngrampungake prajanjian finansial sing ana gandhengane karo Live Draw HK fasilitas kredit HKD9,75 milyar (US $ 1,25 milyar), ing tengah-tengah pengaruh negatif saka coronavirus novel ing industri game kutha kasebut, juru bicara perusahaan dikonfirmasi. menyang GGRAsia. Prajanjian finansial diikat karo rasio sing […]

Toto

Galaxy mungkasi sawetara mbangun Cotai liwat virus, 1H 2021 isih target

Operator kasino Macau Galaxy Entertainment Group Ltd wis ngonfirmasi marang GGRAsia yen wis “ditundha sauntara” sawetara karya konstruksi sawise tandha Data SGP koronavirus wilayah kasebut, nanging isih ngarahake peluncuran setengah pisanan 2021 kanggo bagean saka Fase 3 saka Galaxy Macau. casino resort (digambarke ing foto file). “Kanggo ndhukung upaya kontrol contagion saka pamrentah SAR Macau, […]

Toto

Junket resiko lay-off yen virus lingers: Macau VIP biz rep

Perusahaan junket kasino Macau sing luwih cilik – sing wis ngalami kemerosotan taun kepungkur amarga kapercayan konsumen China sing ana gandhengane karo perang perdagangan Amerika Serikat-China – bisa uga kudu mikir babagan ngilangi staf yen tandha kesehatan koronavirus saiki ora dirampungake kanthi cepet. Dadi ngandika Kwok Chi Chung, presiden Asosiasi Macau saka Gaming lan Promoters […]